exploradores

domingo, 29 de octubre de 2017

¿PER QUÈ ALS XIQUETS NO ELS AGRADA LLEGIR NI ESCRIURE?

Hola seguidors/es:

Com sabeu, a finals del curs passat vaig tenir problemes amb el núvol i molts materials que tenia ací compartits s'han despenjat, per la qual cosa el bloc, ara mateix, està en reconstrucció. Aprofitant aquesta circumstància per fer neteja de coses que ja no les porte a terme o aspectes que ara em resulten poc apropiats, perquè com be sabem la vida de mestre és molt llarga i els temps et va donant altres perspectives i aprenentatges.

Una de les novetats que he introduït són els vídeos, xarrades, articles i lectures interessants que podeu trobar a la columna de la dreta.

Avuí vos deixe amb un article que m'ha encantat al voltant de la lectura i l'escriptura que va més enllà d'aquestes dues propostes i ens fa reflexionar sobre la infància, la qualitat del temps que oferim als més menuts com a pares/mares i mestres, el ritme de vida que els fem portar, el respecte a la seua infància i llibertat entre d'altres aspectes, de la ma d'un dels pedagogs que més m'agraden: Francesco Tonucci i transcrit per Gaspar Izquierdo Ros.

Podeu descarregar el text al següent enllaç.

¿PER QUÈ ALS XIQUETS NO ELS AGRADA LLEGIR NI ESCRIURE?



No hay comentarios:

Publicar un comentario