exploradores

domingo, 9 de octubre de 2016

EXPERIMENTS AMB AIGUA I FARINA

Seguim treballant l'experimentació sensorial i la motricitat amb diversos materials que tenim al nostre entorn més proper. 
En aquesta ocasió els menuts van tindre l'oportunitat de tocar la farina i sentir que estava suau i molla, seca. Després van tocar l'aigua i van dir que estava "mullada", humida i freda. Per últim vàrem barrejar farina i aigua per crear una massa similar a la del pa o els pastissos i vàrem "amassar" dins el recipient, per acabar extenent la massa per tot arreu. 
Com creieu que s'ho van passar? Les seues cares de felicitat i d'incredulitat, complicitat, per estar fent una "marranada" que a casa no els permeten fer, no tenien preu!

Una experiència molt gratificant i enriquidora.








3 comentarios:

  1. Els hi encanta fer experiments! Segur que s'ho van passar genial :)

    Petons!

    ResponderEliminar
  2. Els hi encanten tots aquests experiments! Segur que voldran repetir :)

    Petons!

    ResponderEliminar
  3. De segur que sí! Gràcies Sònia! petons per tu també.

    ResponderEliminar