exploradores

jueves, 20 de octubre de 2016

SENSACIONS AMB ELS PEUSUna de les coses que fem cada setmana, al menys un parell de vegades, és llevar-se les sabates i calcetins per fer ioga o alguna activitat sensorial.

Com podeu veure, ací estem experimentant diferents sensacions amb diverses textures utilitzant els nostres peus.

A més, llevar-se les sabates i calcetins implica una tasca complexa per als menuts, ja que quan acaben han de tornar a posar-se'ls. Uns poden sols, altres necessiten ajuda, però són els companys qui ajuden als qui no poden. D'aquesta manera es motiven uns als altres i treballem l'adquisició d'autonomia.

Els encanta anar descalços!

2 comentarios:

  1. El pitjor és posar les sabates després :) Els hi encanta estar sense!

    Petons!

    ResponderEliminar
  2. A classe totes les setmanes fem ioga un parell de sessions i ens llevem les sabates per treballar aquest aprenentatge també. A més, el joc de les sensacions amb els peus el tenen al seu abast per quan vulguen jugar. És per això que qualsevol dia se les lleven i qui no pot demana ajuda als companys per tornar-se-les a posar. Jo no en pose cap. Així els uns als altres s'ajuden, milloren la seua autonomia i s'esforcen, perquè qui no pot veu que el seu company sí que sap fer-ho i vol ser com ell. És una activitat molt completa!

    Petons i feliç dia!

    ResponderEliminar