exploradores

lunes, 24 de octubre de 2011

PINTEM AMB ELS PEUS





El taller de plàstica d'avuí ha sigut indescriptible!!!
Seguint les idees d'un gran mestre i expert en grafomotricitat avuí hem pintat amb els peus. Amb aquesta activitat hem treballat la motricitat grossa, les sensacions als peus, la coordinació de moviments, el treball en equip i, per damunt de tot hem treballat el aprendre gaudint.
La nostra classe ha perdut de vista per unes hores l'organització espacial habitual, les taules, cadires i demés mobiliari per a transformar-se en un gran llenç de paper continu on tots, xiquets i majors hem pogut experimentar amb els nostres peus.
I què ens ha fet falta? Només unes calces de plàstic per a posar sobre els nostres peus, uns calcetins vells per a posar-los damunt les calces, pintura i....ganes de passar-s'ho bé!!! Sense oblidar la importància de la música. (En quant tinga un altre ratet vos faig la referència de la mateixa).
Primer hem "pintat" sense pintura, imaginant que érem uns llapis que han de saltar per acolorir tot l'espai amb puntets de colors....hem fet traços imaginaris de diferents formes (caminant en diverses direccions) i tot això sol, en parella, en grups de 4, 5...unint les nostres esquenes, etc. Després hem possat els nostres peus dins la pintura preparada sobre platets de plàstic i hem repetit el joc, però, ara sí, omplint de color tot l'espai.
El resultat...ací el podeu veure.
Animeu-vos!!!

4 comentarios:

  1. Isaaaa... m‘encanta la idea... segur q me la copie. Que bé t‘ho passes pelailla!!

    ResponderEliminar
  2. jejejejej i què bé s'ho passen ells!!!

    ResponderEliminar
  3. ¡¡Qué chulo!! me imagino a los 25 de una clase de infantil y sería genial. Un saludo

    ResponderEliminar
  4. Hola Miren!!!
    En realidad eran más de 25...juntamos dos clases en una y fue muy divertido!!!

    ResponderEliminar