exploradores

domingo, 23 de octubre de 2011

EL NOTICIARI


Un dels projectes més motivadors que portem a terme dins la nostra aula és el PROJECTE ASSEMBLEA. Aquest, a més de treballar les rutines que tots i totes ja coneixem, porta a terme una sèrie d'unitats didàctiques que es succeixen al llarg de la setmana, tenint cabuda cadascuna d'elles durant un dia setmanal.
Una d'aquestes activitats és "El Noticiari".
Segur que més d'un o una de vosaltres heu fet alguna activitat similar a classe. Nosaltres tenim una caixa de cartró que fa les vegades de televisió. Els xiquets, cada cap de setmana, a casa, preparen amb els pares una notícia que trien del periòdic o buscada en Internet. El dilluns, a l'assemblea portem a terme aquesta activitat. per uns minuts ens convertim en tots uns reporters informatius i donem vida al nostre noticiari. Amb micròfon en mà, canviem el nostre llenguatge a un de més periodístic i fem una part introductòria, el cos principal del noticiari amb notícies diverses que els xiquets van contat, per acabar amb les notícies esportives, la informació metereològica i l'acomiadament.
No podeu imaginar què divertit és i com els xiquets milloren la seua expressió i capacitat de concentració per explicar la notícia als seus companys!!!!
Proveu-ho!

No hay comentarios:

Publicar un comentario