exploradores

miércoles, 6 de junio de 2012

Romania




Romania!!! Allà hem "viatjat" al mes de maig i hem conegut a Dràcula, que ens ha ensenyat el seu famós castell de Bran, a Transilvània. A més de diferents aliments, vestimenta, localització al mapamundi i identificació de les ciutats més importants, ens hem apropat a uns animalets típics que també tenim a la nostra terra: el rat penat. A la festa romanesa vam realitzar uns rats penats amb cartrons de paper del bany i cartolina i van quedar la mar de bonics.

A més, també vam fer la bandera de Romania sobre un bescuit amb Nocilla i caarmels de regalèssia.

 
Seguint amb les cultures...aquest curs unes companyes han fet aquestes rates penades amb un calcetí negre. Han quedat molt xules!

Xile

 Pomi també ha viatjat al continent Americà i, aprofitant que a classe tenim tres xiquets que provenen de Xile, Equador i Perú, hem estudiat les seues cultures i, com no, per a finalitzar, tenint en compte que el que més va cridar l'atenció dels alumnes va ser la cultura Rapanui, a Xile, vam realitzar una festa xilena, on els pares xilens ens van portar empanades típiques i un dolcet anomenat "Chilenitos", tot casolà i ben bó! a més, ens vam vestir amb la indumentària típica d'aquesta tribu. faldilles fetes amb corda, per a les xiques, i braçalets també de corda per als xics, amb collars de flors per a tots. va ser tot un èxit!!