exploradores

lunes, 28 de febrero de 2011

TÈCNIQUES PLÀSTIQUES

(1) Treball en gran grup. Sobre papr continu, amb ceres molletes dibuixem les ones de la mar omplint tot el paper. Cadascú dibuixa al seu espai i li passa el color al company del costat, així entre tots es fa un treball comú. Es treballa el respecte per l'espai de l'altre i la paciència en esperar el torn de dibuixar. Després, ja individualment, amb colors pastel en barra es busquen animals del fons marí i s'acoloreixen. El resultat es fantàstic!
Alguns mestres de diverses escoles estem realitzant un curset d'arteterapia per a aprendre noves tècniques que ajuden a tractar amb xiquets amb N.E.E, però també tècniques que ens serveixen a l'aula per desenvolupar nombroses habilitats en els alumnes: motricitat, orientació, sensacions, expressió, creativitat, etc.Ací us deixe algunes imatges.

(2) Treball individual. Amb colors pastel en pols i en barra. Sobre paper. En grups vam treballar la barreja de colors: blau-groc, roig-groc, blau-roig, omplint tota la superfície del paper amb pintura en pols, primer en un color i després en l'altre fins juntar els dos colors i traure el color resultant de la barreja. després vam dibuixar lliurement amb pintura pastel en barra. El resultat va ser molt variat i bonic.


No hay comentarios:

Publicar un comentario